15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportMaradona salută întreruperea primei ligi din Argentina

Maradona salută întreruperea primei ligi din Argentina

“Vreau să-i mulţumesc din inimă lui Sergio Marchi pentru grija manifestată faţă de toţi jucătorii argentinieni de fotbal”, a transmis fostul campion mondial, cu echipa Argentinei, în anul 1986, pe contul său de Instagram.

Maradona şi-a însoţit mesajul cu o fotografie a lui Marchi, care a transmis Guvernului şi conducătorilor Superligii Argentinei şi Asociaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA) decizia jucătorilor de a-şi suspenda activitatea.

“Eu întotdeauna am fost de partea jucătorilor, indiferent de clubul sau sportul pe care îl practică. Şi susţin categoric hotărârea de a opri totul cel puţin până la data de 31 martie. Să oprim mingea, băieţi. Să oprim totul”, a adăugat antrenorul echipei Gimnasia y Esgrima La Plata.

Superliga argentiniană de fotbal a anunţat, marţi, suspendarea temporară a Cupei naţionale, răspunzând astfel unei solicitări a Ministerului Sporturilor pentru a lupta contra pandemiei de coronavirus.

Întrucât campionatul Argentinei s-a încheiat pe 10 martie, Cupa Argentinei era principala competiţie din ţară aflată încă în curs.

Ministrul argentinian al Sporturilor, Matia Lammens, a cerut, într-o scrisoare adresată Superligii, suspendarea “tuturor partidelor, tuturor competiţiilor, programate până la data de 31 martie”.

Duminică, preşedintele Superligii, Alberto Fernandez, anunţase mai multe măsuri drastice pentru a limita propagarea noului coronavirus, dar îşi manifestase intenţia de a menţine disputarea meciurilor.

În Argentina, 65 de persoane au fost testate pozitiv la Covid-19, dintre care doi şi-au pierdut viaţa.

Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă