Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marc Wilmots, ca și plecat de pe banca naționalei din Iran

Marc Wilmots, ca și plecat de pe banca naționalei din Iran

Fostul internaţional belgian Marc Wilmots negociază cu Federaţia Iraniană de Fotbal găsirea unui acord pentru a pune capăt colaborării sale ca selecţioner al echipei naţionale, a anunţat fostul atacant, miercuri, pe Twitter.

Rl online 0 comentarii

''Suntem în negociere pentru găsirea unei soluţii amiabile, din cauza nerespectării obligaţiilor contractuale de către Federaţia Iraniană de Fotbal şi în urma rezilierii mele justificate a contractului'', a scris Wilmots în reţeaua de socializare.

''Dosarul este în mâinile avocaţilor mei şi nu voi face alte comentarii'', a adăugat Wilmots.

Prin acest mesaj, fostul selecţioner al Belgiei şi Cote d'Ivoire confirmă ruptura de FFIRI, pe care o sugerase în tweet-uri anterioare.

Pe 25 noiembrie, el denunţase o situaţie ''intolerabilă'' pentru staff şi pentru el, ''creată din cauza gravelor violări contractuale''.

Numele croatului Branko Ivankovic a fost avansat de presa germană şi belgiană pentru înlocuirea lui Wilmots.

După cum a relatat agenţia Belga anterior, FFIRI a întârziat să îi verse salariul selecţionerului, care a ameninţat cu demisia. Wilmots, venit pe banca tehnic a naţionalei Iranului în mai, a semnat un contract valabil până la Cupa Mondială din 2022. La jumătatea campaniei din grupa a treia a preliminariilor pentru CM 2022, Iranul ocupă locul treilea, insuficient pentru a ajunge în faza următoare.

Comentarii

loading...