18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportMarco Cecchinato, felicitat de AC Milan pentru succesul cu Djokovic

Marco Cecchinato, felicitat de AC Milan pentru succesul cu Djokovic

Tenismanul italian Marco Cecchinato, marea surpriză a actualei ediţii a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, a fost felicitat de clubul italian de fotbal AC Milan pentru victoria sa în “derby-ul rossonero” cu sârbul Novak Djokovic, fostul număr unu mondial, informează calciomercato.com.

“Astăzi, Marco #Cecchinato şi-a câştigat locul în istoria tenisului italian, învingându-l pe @DjokerNole într-un derby rossonero special, ajungând în semifinale la @RolandGarros. Grande Ceck, impresie extraordinară în ‘Derby rossonero’ împotriva lui Nole! #ForzaMilan”, a scris gruparea milaneză într-o postare pe Twitter. Ambii jucători sunt fani ai echipei AC Milan.

Marco Cecchinato (25 ani) s-a calificat marţi în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, învingându-l pe sârbul Novak Djokovic în patru seturi: 6-3, 7-6 (7/4), 1-6, 7-6 (13/11). Italianul, numărul 72 mondial, s-a impus după trei ore şi jumătate în faţa lui Djokovic, ajuns acum pe locul 22 ATP.

Sicilianul este jucătorul cel mai slab clasat care atinge semifinalele la Roland Garros din 1999, când ucraineanul Andrei Medvedev (100 WTA) a ajuns în finală, unde a fost învins de americanul Andre Agassi.

Adversarul lui Cecchinato în semifinale va fi austriacul Dominic Thiem (8 ATP), care a trecut în sferturi de germanul Alexander Zverev (3 ATP), cu 6-4, 6-2, 6-1.

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....
Ultima oră
Pe aceeași temă