26.5 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSportMarele Premiu de Formula 1 al Ungariei se va disputa cu porțile...

Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei se va disputa cu porțile închise

Cursa de la Hungaroring este programată pentru 2 august, dar Ungaria a anunţat că evenimentele publice cu peste 500 de participanţi nu se pot desfăşura până pe 15 august.

Formula 1 a anunţat, luni, într-un comunicat că preşedintele director general Chase Carey “vizează” un debut de sezon în Austria pe 5 iulie, probabil “fără spectatori”, după ce primul Grand Prix, anulat in extremis din cauza pandemiei de coronavirus, trebuia să aibă loc în Australia la jumătatea lunii martie.

Ministrul austriac al Sănătăţii, Rudolf Anschober, afirma însă că organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei trebuie să vină cu un plan concret şi viabil privind asigurarea protecţiei tuturor celor implicaţi în eveniment dacă doresc ca această competiţie să aibă loc.

”Noi vom permite ca acest eveniment să se desfăşoare, dar în condiţii stricte, riguroase şi fără o prezenţă numeroasă a publicului”, spunea Anschober.

El a arătat că Executivul de la Viena şi-a făcut datoria de a informa echipele participante în legătură cu condiţiile impuse, în special sosirile şi plecările acestora pe şi de pe teritoriul austriac, restul obligaţiilor revenind organizatorilor.

Cele mai citite

România, printre ţările UE cu cele mai mari creşteri ale producţiei industriale în februarie

Producţia industrială în UE şi zona euro a crescut în luna februarie 2024, comparativ cu luna ianuarie 2024, iar România se numără printre ţările...

Magistrații și polițiștii români trebuie instruiți asupra noilor infracțiuni, legate de criminalitatea informatică

Magistrații și polițiștii români trebuie instruiți pentru a putea contracara noile amenințări de criminalitate informatică, cum ar fi cele legate de moneda virtuală și...

“Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc”, estimează Ludovic Orban

"Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc", estimează Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, referindu-se la candidatul PSD - PNL la funcția de primar general...
Ultima oră
Pe aceeași temă