11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportMarian Drăgulescu își anunță retragerea din cariera sportivă. Ce motive are

Marian Drăgulescu își anunță retragerea din cariera sportivă. Ce motive are

Gimnastul, în vârstă de 40 de ani, a facut o serie de dezvăluiri, precum și  declarații surprinzătoare despre retragerea sa definitivă din gimnastică, anul acesta fiind ultimul la care va mai reprezenta România în calitatea de sportiv. 

“Da, mă voi retrage în 2021 din activitatea de performanță ca și sportiv. Da, știu că am zis da de mai multe ori, dar de data asta… Ultimii 3 ani au fost foarte grei. Este un consum foarte mare, fizic, psihic. Întotdeauana am revenit că sunt numărul unul. Dacă nu sunt numărul unul, nu prea mai există această motivație de a continua. (…) Organismul nu o să țină la infinit, mai ales la un nivel performant”, a spus Marian Drăgulescu, menționând că după Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul acesta, când își dorește aurul, își va înceta carieră sportivă.

Gimnastul a enumerat motivele care stau la baza acestei retrageri suprinzătoare, menționând totodată că își dorește să continue cariera de antrenorat.  

“Mă consider destul de în vârstă să mai continui mai mult decât mi-am propus. (…) Simt că nu mai am posibilitatea să fac atât de multe repetări, pe care mi le-aș dori. Din multe repetări obții și viteză de reacție și tehnică. Viteza de reacție mi- a încetinit. După o zi grea de antrenament mă resimt. Mai departe de anul acesta nu mă văd continuând cu sportul de performanță. Sper anul acesta să dau tot și după care, de ce nu, să continui cu carieră de antrenor”, a spus Marian Drăgulescu. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă