Mario Balotelli, interzis la antrenamentele Bresciei

Mario Balotelli, interzis la antrenamentele Bresciei

Ruptura dintre clubul italian de fotbal Brescia și Mario Balotelli pare fără cale de întoarcere, iar cel mai elocvent exemplu în acest sens este refuzul accesului pentru excentricul atacant la centrul de antrenament de la Torbole Casaglia.

Rl online 0 comentarii

Balotelli a revenit marţi la antrenamente, cu o zi înainte să expire un certificat medical pe care l-a prezentat pentru probleme intestinale, dar clubul i-a refuzat accesul.

Clubul pare să fi reacţionat doar marţi dimineaţă la un e-mail al fostului internaţional italian, căruia i-a transmis să rămână în repaus fiindcă nu a fost pregătit pentru el niciun program de antrenament.

O comisie de arbitraj sportiv se va ocupa de litigiul dintre club şi jucător. Brescia, lanterna roşie din Serie A, a deschis procedura de reziliere a contractului lui Balotelli, ce expiră în iunie 2022.

Brescia a declarat că Balotelli nu a urmat antrenamentele individuale la domiciliu în perioada de izolare impusă la începutul lui martie. Antrenorul Diego Lopez s-a plâns de lipsa de motivaţie a elevului său.

Balotelli, care a crescut lângă Brescia alături de părinţii săi adoptivi, a venit în august la această echipă, după ce a evoluat în ultimii trei ani în Franţa, la Nice şi Olympique Marseille. El a jucat anterior la Inter Milano, Manchester City, AC Milan şi Liverpool. Sezonul din Serie A urmează să se reia pe 20 iunie.

Comentarii

loading...