Marouane Fellaini o salvează pe Standard Liege. Împrumut colosal oferit de fotbalist

Marouane Fellaini o salvează pe Standard Liege. Împrumut colosal oferit de fotbalist

Internaţionalul belgian Marouane Fellaini o va împrumuta cu 3 milioane de euro clubul Standard Liege, la care şi-a făcut debutul în fotbalul profesionist şi care se află în dificultate financiară pe fondul pandemiei de coronavirus.

Rl online 0 comentarii

Fostul jucător al echipei Manchester United, care evoluează în China pentru clubul Shandong Luneng, pare să urmeze calea compatriotului său Axel Witsel (Borussia Dortmund), care a investit în Imobiliare Standard Liege, proprietarul stadionului clubului valon.

Conform cotidianului La Derniere Heure, Witsel ar fi devenit coproprietar cu 45 la sută al stadionului, ce urmează să fie supus unui amplu proces de renovare în următorii ani.

La începutul lunii aprilie, din cauza problemelor financiare, Standard s-a văzut în situaţia de a i se refuza licenţa profesionistă de către Federaţia belgiană. Fără această licenţă, clubul cu zece titluri de campioană a Belgiei în palmares va fi retrogradat în diviziile inferioare.

Standard, la care joacă atacantul român Denis Drăguş, a făcut însă apel în faţa Curţii belgiene de arbitraj a sportului (CBAS) şi ar putea obţine licenţa graţie ajutorului lui Fellaini şi a altor investitori, conform agenţiei Belga.

CBAS ar urma să ia o decizie pe 5 mai.

Comentarii

loading...