10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportMeci de foc la Ploiești. Universitatea Craiova a cucerit Cupa României

Meci de foc la Ploiești. Universitatea Craiova a cucerit Cupa României

Universitatea Craiova a câştigat din nou Cupa României la fotbal, după ce a învins-o, la Ploiești, pe Astra Giurgiu, în seara zilei de sâmbătă, 22 mai 2021.

Meciul a necesitat prelungiri și s-a încheiat cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1).

Acesta a fost primul meci de fotbal cu spectatori în tribune din România după debutul pandemiei, jucându-se cu  25 la sută din capacitate ocupată pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești – respectiv cu 3.700 de spectatori pe scaune.

Sâmbătă seară, Universitatea a deschis scorul prin Andrei Ivan. Astra a egalat prin Valerică Găman, dintr-un penalty, după un fault comis de Marius Constantin. Se pare că faultul s-ar fi comis în afara careului, ceea ce înseamnă că lovitura de penalty a fost acordată eronat.

În prelungiri, Astra a marcat prin Yann Boe-Kane. Universitatea a egalat prin Dan Nistor, iar în final tot Dan Nistor a înscris golul victoriei.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă