Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Meniu de campioni. Ce mănâncă puștii lui Rădoi pentru a bate Croația

Meniu de campioni. Ce mănâncă puștii lui Rădoi pentru a bate Croația

Naționala de tineret a României debutează la Campionatul European Under 21 marți și promite să scoată oamenii în stradă. Pentru a fi în cea mai bună formă la ora meciului, puștii lui Rădoi vor avea parte de un meniu strict.

Cătălin Mihai 0 comentarii

Iată meniul pe care tricolorii l-au avut la prânzul de astăzi:

Salată (boluri diferite): rucola, salată verde, varză, morcov, țelină, roșii, porumb, ton mărunțit, lămâie

Supă de vită

Carne de curcan

File de biban la cuptor cu ierburi aromatice

Orez basmati

Spaghetti cu ulei de măsline – sos roșu sau alb și parmezan

Pâine albă, pâine integrală, pâine prăjită

Desert:

Fructe: kiwi, banane, struguri

Tartă cu fructe

Băuturi:

Suc natural de portocale, portocale roșii și apă plată

Medicul lotului U21, Adrian Nica, a explicat alegerile culinare: „Meniul de prânz trebuie să fie conform cu necesarul caloric al sportivului de performanță și ne asigurăm ca alimentația să fie gătită cu minimum de grăsimi. Totodată, e important să avem o cantitate crescută de carbohidrați pentru a satisface nevoile energetice ridicate ale organismului. În maniera de preparare, carnea folosită trebuie să fie slabă, iar excesul de grăsime, îndepărtat.”

Comentarii

loading...