15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportMertens, felicitat de Maradona, după ce a devenit golgheterul absolut al lui...

Mertens, felicitat de Maradona, după ce a devenit golgheterul absolut al lui Napoli

Mertens a înscris al 122-lea său gol pentru Napoli în meciul cu Inter Milano din Cupa Italiei, contribuind la calificarea formaţiei sale în finala competiţiei.

Internaţionalul belgian l-a depăşit astfel pe slovacul Marek Hamsik, cel care a înscris 121 de goluri în tricoul lui Napoli, înainte de a pleca în campionatul Chinei.

Diego Maradona a fost timp de aproape trei decenii cel mai bun marcator din istoria lui Napoli, cu 115 goluri, înainte de a fi depăşit de Hamsik, în decembrie 2017.

“Salut Dries, prietene. Sunt mândru că ai doborât recordul meu pentru că, astfel, Napoli va fi mai bună în fiecare zi. Mi-aş dori să avem o echipă care să o depăşească pe cea în care am jucat eu şi aşa să putem cuceri un alt Scudetto pentru oamenii din Napoli”, i-a transmis Maradona lui Mertens, într-un mesaj video postat pe Instagram.

Răspunsul atacantul belgian pentru Maradona nu a întârziat să apară pe reţelele de socializare: “Îţi mulţumesc pentru cuvintele tale. Forza Napoli sempre!”.

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță: „Cetățenii vor putea să fie despăgubiți de primării dacă se îmbolnăvesc din cauza aerului poluat”

Românii care se îmbolnăvesc din cauza poluării pot cere despăgubiri autorităților locale, după ce directiva privind calitatea aerului a fost votată astăzi la Strasbourg...

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă