23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportMessi, despre transferul lui Neymar: „Mi-ar fi plăcut să vină”

Messi, despre transferul lui Neymar: „Mi-ar fi plăcut să vină”

Messi, care a jucat alături de Neymar între 2013 şi 2017, a admis că brazilianul de la PSG este unul dintre puţinii jucători care pot aduce ceva în plus: ”Da, aş fi fost încântat dacă Neymar revenea. Îi înţeleg pe cei care nu sunt de acord, este normal după tot ce s-a petrecut în jurul lui ‘Ney’, maniera în care a plecat, cum ne-a abandonat. Dar din punct de vedere sportiv, pentru mine Neymar este unul dintre cei mai buni din lume şi evident echipa noastră şi-ar fi crescut şansele de a obţine rezultatele dorite”.

Starul argentinian a adăugat însă că Barca are un lot de excepţie cu care îşi poate realiza obiectivele: ”Nu sunt decepţionat. Mi-ar fi plăcut să vină şi să fie alături de noi, dar, cum am zis, avem un efectiv excepţional pentru a năzui la titluri, chiar şi fără el”.

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur a negat că le-ar fi impus conducătorilor de club recrutarea lui Neymar: ”Aici, nu sunt eu cel care comandă. N-am spus niciodată că trebuie recrutat. Nu am impus nimic”.

În 2017, Neymar a devenit cel mai scump jucător din lume (222 milioane euro), după transferul său la PSG, dar acum vrea cu ardoare să revină la Barcelona.

”Nu ştiu dacă este dorit de club. Din ce ştiu, Neymar este foarte dornic. Dar înţeleg că este foarte dificil să negociezi cu PSG. Sincer, nu ştiu dacă clubul a făcut tot posibilul”.

Preşedintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, a anunţat săptămâna trecută că ofensiva pentru Neymar se va relua în mercato de iarnă.

Cele mai citite

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...
Ultima oră
Pe aceeași temă