13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportMessi recunoaște că este obligat să rămână la Barcelona, ​​dar nu pentru...

Messi recunoaște că este obligat să rămână la Barcelona, ​​dar nu pentru mult timp

Atacul dur al lui Messi asupra lui Bartomeu și asupra clubului înseamnă că viitorul său rămâne încă sub semnul îndoielii. Chiar dacă nu are voie să plece vara aceasta, Messi, în vârstă de 33 de ani, poate negocia cu alte echipe de la 1 ianuarie și poate pleca gratuit când îi expira contractul.

Messi a crezut că are o clauză în contract, potrivit căreia putea pleca gratis la sfârșitul sezonului trecut, însă Barca a spus că opțiunea a expirat pe 10 iunie. “Președintele a spus întotdeauna că la sfârșitul sezonului aș putea decide dacă vreau să merg sau dacă vreau să rămân și până la urmă a ajuns să nu se țină de cuvânt”, a spus Messi.

„Și acesta este motivul pentru care voi continua în club … pentru că președintele mi-a spus că singura modalitate de a pleca ar fi să plătesc clauza de 700 de milioane de euro. Acest lucru este imposibil, iar cealaltă cale ar fi să merg la proces. Nu aș merge niciodată în fața instanței împotriva lui Barca pentru că este clubul pe care îl iubesc, care mi-a dat totul de când am ajuns aici, este clubul vieții mele”, a declarat vedeta argentiniană.

Barcelona a răspuns angajamentului lui Messi postând o fotografie a atacantului pe Instagram în noul echipament al clubului, cu legenda: “Voi da tot ce pot. Dragostea mea pentru Barça nu se va schimba niciodată”.

Messi ceruse să părăsească clubul la care joacă din copilărie în urma înfrângerii umilitoare a Barcelonei cu 8-2 în fața Bayern Munchen în Liga Campionilor. Avocații săi i-au trimis Barcelonei un fax pe 25 august, oficializând intenția sa de a pleca, dar Messi spune că i-a mărturisit aceste intenții președintelui Bartomeu cu mult înainte.

Cele mai citite

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...
Ultima oră
Pe aceeași temă