Mihaela Buzărnescu joacă acum finala de la Hobart, împotriva Elisei Mertens

Mihaela Buzărnescu joacă acum finala de la Hobart, împotriva Elisei Mertens

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Elisa Mertens în finala turneului de la Hobart

Mihaela Buzărnescu (57 WTA, 29 de ani) joacă sâmbătă dimineaţă în finala turneului de tenis de la Hobart, cel mai important meci al carierei sale, împotriva jucătoarei belgiene Elise Mertens (36 WTA, 22 de ani).

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

După o săptămână în care le-a învins în două seturi pe Cornet, Friedsam, Riske şi Tsurenko, Mihaela a fost pusă în faţa unei situaţii greu de gestionat. Prima sa finală la nivel WTA a început cu o întârziere de o oră din cauza ploii şi, după doar patru game-uri jucate, a fost nevoie de o pauză de încă două ore.

UPDATE Mihaela Buzărnescu a pierdut finala

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de belgianca Elise Mertens cu 6-1, 4-6, 6-3, sâmbătă, în finala turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, un meci perturbat de ploaie în mai multe rânduri.

Reînceput de la 3-1 pentru Mertens, campioană la Auckland şi în 2017, când a învins-o pe Monica Niculescu în finală, meciul a stat, în prima sa parte, sub semnul dominaţiei belgiencei. În primul set, jucătoarea care se antrenează la academia lui Kim Clijsters a făcut nu mai puţin de patru break-uri, şi-a cedat o singură dată serviciul şi a avut nevoie de doar 40 de minute pentru a trece în avantaj, scor 6-1.

Setul al doilea a început cu trei game-uri câştigate uşor pe propriul serviciu de cele două adversare, dar ploaia şi-a făcut din nou de cap la scorul de 2-1 pentru Mertens. Când Mihaela avea nevoie de un punct pentru a restabili egalitatea, meciul a fost din nou amânat.

Mihaela şi-a asigurat deja 180 de puncte, 21.400 de dolari şi locul 44 WTA începând de luni.

Citește totul despre:

#tenis #buzarnescu #hobart

Comentarii

loading...