22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportMihaela Buzărnescu și-a aflat adversara din semifinalele de la Strasbourg

Mihaela Buzărnescu și-a aflat adversara din semifinalele de la Strasbourg

Buzărnescu (30 ani, 32 WTA), a patra favorită, a trecut joi de taiwaneza Su-Wei Hsieh (N.8) cu 6-0, 6-3.

Cibulkova (29 ani, 36 WTA), cap de serie numărul cinci, a trecut de deţinătoarea titlului, australianca Samantha Stosur, cu 6-4, 6-3.

În prima confruntare dintre Buzărnescu şi Cibulkova a avut câştig de cauză jucătoarea din Slovacia, în 2006, la Rimini, cu 6-1, 3-6, 6-3, în semifinale.

Cealaltă semifinală de la Strasbourg le va opune pe australianca Ashleigh Barty, principala favorită, şi pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numărul trei.

În sferturi, Barty a dispus de Qiang Wang (China) cu 7-5, 6-4, în timp ce Pavliucenkova a trecut de kazaha Zarina Dias cu 6-4, 6-2.

Tot vineri, la dublu, Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru le vor întâlni în semifinale pe Xenia Knoll (Elveţia) şi Anna Smith (Marea Britanie).

Cele mai citite

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

În această săptămână aflăm finalistele Cupei României. Avancronica celor două partide

În această săptămână sunt programate cele două meciuri din semifinalele Cupei României. Pentru un loc în ultimul act al competiției Corvinul Hunedoara se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă