10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportMihai Mihuț, bronz la Mondialele de lupte de la București

Mihai Mihuț, bronz la Mondialele de lupte de la București

Mihuţ, campion european anul acesta, l-a învins prin superioritate tehnică în meciul pentru bronz pe uzbecul Tirabek Tirkaşev.

Mihai Mihuţ l-a învins marţi în optimi pe rusul Magomed Nazirovici Magomedov, în sferturi a trecut de armeanul Slavik Galstian, dar a fost învins în semifinale de moldoveanul Alexandru Biciu.

O altă medalie de bronz a revenit ucraineanului Aleksandr Gruşin, victorios în meciul cu iranianul Meysam Karamali Dalkhani.

Medalia de aur a fost cucerită de japonezul Katsuaki Endo, care l-a întrecut în finală pe Alexandru Biciu.

România şi-a mai asigurat marţi o medalie, prin Nicu Ojog, la cat. 82 kg, acesta urmând să lupt pentru aur cu georgianul Ghela Bolkvadze, în finala de miercuri.

Tot marţi, la cat. 60 kg, Răzvan Arnăut l-a învins în optimi pe algerianul Abdennour Laouni, dar a pierdut în sferturi în faţa iranianului Mehdi Seifollah Mohsen Nejad.

La cat. 67 kg, Adrian Solomon a fost învins în preliminarii de ungurul Otto Losonczi.

În limitele cat. 72 kg, Adrian Ionuţ Agache a pierdut în optimi în faţa ucraineanului Artur Politaev.

La cat. 97 kg, Cristian Teodor Chira a trecut în preliminarii de turkmenul Aslan Kuliev, dar a pierdut în optimi meciul cu germanul Jan Zirn.

România participă cu 30 de sportivi, câte 10 la fiecare stil, la Campionatele Mondiale de lupte rezervate sportivilor sub 23 de ani, găzduite de Sala Polivalentă din Bucureşti în perioada 12-18 noiembrie.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă