Mihai Teja, exuberant: Ne dorim să scoatem maximum de puncte din următoarele trei meciuri

Mihai Teja, exuberant: Ne dorim să scoatem maximum de puncte din următoarele trei meciuri

Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Mihai Teja, a declarat în cadrul unei conferințe de presă online, că îşi doreşte ca formaţia pe care o conduce să obţină toate punctele puse în joc în acest final de sezon.

Rl online 0 comentarii

''Ne dorim ca în următoarele trei meciuri să scoatem maximum de puncte, deocamdată nu suntem salvaţi matematic (de la retrogradare), mergem la Iaşi să luăm punct - puncte, deoarece e foarte important pentru noi. Sperăm ca până la urmă campionatul să se termine pe teren şi încercăm să dăm tot ce avem mai bun. Întâlnim un adversar bun, cu un antrenor foarte bun, îl cunosc foarte bine pe Mircea (Rednic) şi cu siguranţă va fi un meci foarte dificil pentru noi, mai ales că Iaşul a făcut foarte multe meciuri bune acasă. Încercăm să câştigăm fiecare meci, să ajungem acolo unde ne-am dorit, să ne îndeplinim obiectivul'', a spus Teja.

''Poli Iaşi este o echipă foarte bună, are jucători de calitate. Sunt într-o situaţie grea şi îşi doresc foarte mult să se salveze de la retrogradare. Cunosc ambientul de acolo, va fi un meci foarte greu. Au un antrenor foarte ambiţios, care îşi doreşte să facă performanţă cu această echipă, să o salveze de la retrogradare. Este un moment greu pentru ei, dar ne gândim doar la noi. Sper să ne prezentăm cum am făcut-o şi cu Sepsi, la un nivel bun, cu o concentrare bună, o atitudine bună şi echipa mai bună să câştige'', a subliniat tehnicianul.

Teja nu a dorit să comenteze o eventuală îngheţare a campionatului din cauza cazurilor de infectare cu coronavirus: ''Mă gândesc doar la primul meci, mă gândesc să fim sănătoşi, să nu avem niciunul dintre noi un caz de coronavirus, să fim sănătoşi până la capăt ca să putem desfăşura pe teren meciurile care ne-au mai rămas. Nu vreau să comentez despre îngheţarea campionatului. Până acum a fost bine că am putut să jucăm pe teren''.

Meciul dintre Politehnica Iaşi şi FC Voluntari va avea loc joi 30 iulie, de la ora 20:30, pe Stadionul ''Emil Alexandrescu'' din Iaşi.

Comentarii

loading...