Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Sportului vrea să ajute cluburile afectate de pandemie

Ministrul Sportului vrea să ajute cluburile afectate de pandemie

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunțat că cluburile sportive afectare de pandemia de coronavirus ar putea beneficia de un ajutor de la stat.

Mihai Diac 0 comentarii

Cluburile sportive a căror activitate a fost afectată de epidemia de coronavirus ar putea primi ajutor de la statul român, a anunțat ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

"Încerc să construiesc o schemă de ajutor de stat pentru acoperirea daunelor cauzate de Covid 19. Şi aici este nevoie de o evaluare a daunelor din partea cluburilor, cât mai exact şi justificată cu documente a pierderilor financiare pe care le-au avut", a declarat ministrul Ionuț Stroe în cadrul unei conferințe online denumită ReStart Sport Summit.

Tot potrivit ministrului Stroe, ar putea fi reglementate o serie de garanţii din partea statului român, pentru ca cluburile sportive să poată accesa credite.

Comentarii

loading...