21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportMircea Rednic și-a prelungit contractul cu Poli Iași

Mircea Rednic și-a prelungit contractul cu Poli Iași

Tehnicianul a semnat prelungirea contractului în faţa jurnaliştilor, cu prilejul unei conferinţe de presă în aer liber, fiind vorba de un act adiţional la actualul contract, potrivit site-ului oficial al clubului.

Rednic a transmis, totodată, că ia în calcul posibilitatea de a continua în Copou şi în sezonul viitor, dar cu anumite condiţii: ”Vreau să avem stabilitate financiară, să vină lumea lângă noi, să ne putem propune mai mult.”

Mircea Rednic şi-a arătat dezamăgirea că e foarte greu să-şi antreneze elevii în grupuri de câte patru fotbalişti: ”N-am crezut vreodată că voi trăi asemenea momente. E aproape imposibil să ne desfăşurăm activitatea în aceste condiţii. Îmi menţin părerea că era mai bine să ne oprim acum, după modelul Belgia. Am văzut că echipele cu jucători pozitivi vor pierde la ‘masa verde’ partidele oficiale. Nu e corect!”

Antrenorul s-a arătat, totuşi, mulţumit de condiţiile de care beneficiază echipa sa: ”Stăm în cantonament la un hotel foarte bun, iar terenurile din Copou arată impecabil, chiar m-am mirat când am văzut luni ce bine arată. Cei care le îngrijesc merită toate aprecierile noastre.”

Rednic a semnat pe 8 ianuarie un contract valabil până la finalul sezonului cu Politehnica Iaşi, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

În ultimele zile patru jucători şi-au prelungit contractele cu Poli, fundaşii Cosmin Frăsinescu, căpitanul echipei, Ovidiu Mihalache, portarul Denis Rusu şi atacantul Andrei Cristea.

Cele mai citite

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...
Ultima oră
Pe aceeași temă