15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportMotoGP: Marele Premiu al Thailandei, anulat din cauza coronavirusului

MotoGP: Marele Premiu al Thailandei, anulat din cauza coronavirusului

“Trebuie să ne concentrăm mai întâi asupra pandemiei. Trebuie să amânăm astăzi cursa, până la noi ordine”, a declarat Charnvirakul, care deţine şi funcţia de ministru al Sănătăţii. “Este în interesul ţării şi al participanţilor”, a adăugat demnitarul.

Acesta anunţ vine după anularea Marelui Premiu de motociclism viteză al Qatarului, prima cursă a sezonului, care trebuia să aibă loc pe 8 martie.

Grand Prix-ul Thailandei are loc anual pe circuitul de la Buriram (centrul ţării).

Mai multe echipe care participă la Campionatul de MotoGP sunt italiene, precum Ducati şi Aprilia, la fel ca şi mulţi dintre piloţi, între care Andrea Dovizioso, Danilo Petrucci, Francesco Bagnaia, care concurează pentru Ducati, alături de Valentino Rossi şi Franco Morbidelli (Yamaha).

Italia este ţara europeană afectată cel mai mult de noul coronavirus, cu 34 de decese şi peste 1.600 de cazuri confirmate.

Următoarea etapă din MotoGP prevăzută în calendar este Marele Premiu al Americilor, programat pe 5 aprilie în apropiere de Austin (Texas).

Calendarul Campionatului Mondial de motociclism viteză ediţia 2020 cuprinde 18 curse, ultima dintre ele prevăzută pe 15 noiembrie la Valencia (Spania).

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă