10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportMutu a reușit să învingă Ungaria. Cine a contribuit decisiv

Mutu a reușit să învingă Ungaria. Cine a contribuit decisiv

 Tricolorii mici au reușit sâmbătă seara să învingă în cel de al doilea meci de la Campionatul European U21 echipa de tineret a Ungariei cu scorul de 2-1.

În prima repriză cele două echipe au jucat pe contre, înregistrându-se ocazii importante la ambele porți. Andrei Vlad a avut două intervenții providențiale la șuturile maghiarilor, respingând de fiecare dată in extremis de la vinclu.

Tricolorii au ratat la rândul lor deschiderea scorului, de două ori prin Moruțan și o dată prin Ganea.

În minutul 42 maghiarii au rămas în 10 oameni, după ce Szoke a fost eliminat după al doilea cartonaș galben.

În minutul 50 arbitrul partidei a refuzat un penalty, în urma unui fault asupra lui Ciobanu. Maghiarii au deschis scorul în minutul 56 prin Csonka.

Replica tricolorilor dă rezultate în minutul 69, când Alexandru Mățan a driblat doi adversari și a șutat la colțul lung., pentru 1-1.

Golul victoriei i-a aparținut lui Alex Pașcanu, care a marcat din careul mic, la capătul unui corner.

Vlad a avut o intervenție decisivă în ultimul minut de joc și România a învins cu 2-1, acumulând 4 puncte în clasamentul grupei.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă