Sursă foto: prosport.ro

Sursă foto: prosport.ro

N-au ars Gazul degeaba! FCSB bate la Mediaș și revine pe primul loc

FCSB a revenit pe prima poziție în clasamentul Ligii 1, după ce s-a impus cu scorul de 3-2 în deplasarea de la Mediaș, împotriva formației Gaz Metan, în ultimul meci al etapei a 11-a.

Rl online 0 comentarii

FCSB a deschis scorul prin Darius Olaru (11), fost jucător la Gaz Metan, din centrarea lui Olimpiu Moruţan.

Peste cinci minute, medieşenii au egalat prin Ronaldo Deaconu (16), dintr-un penalty obţinut de Luis Niţu, care a fost schimbat imediat după aceea.

Același Olaru (32) a reuşit dubla din centrarea lui Florin Tănase. Gaz Metan a restabilit egalitatea în repriza secundă prin portughezul Ricardo Valente (60), lansat excelent de Dumitru Cardoso, după o preluare de efect cu dreptul şi şut cu stângul printre picioarele lui Valentin Creţu.

FCSB a obţinut victoria dintr-un penalty contestat de gazde, acordat de Sebastian Colţescu în urma unui duel între Mihai Butean şi Octavian Popescu. Sergiu Buş, şi el fost jucător la Gaz Metan, a transformat penalty-ul (90) şi a adus victoria oaspeţilor.

După acest succes, FCSB a revenit pe prima poziție în clasamentul Ligii 1, cu 27 de puncte. Podiumul este completat de Universitatea Craiova (25 puncte) și CFR Cluj (21 puncte).

 

Comentarii

loading...