13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportNaomi Osaka, aproape de tragedie! Tenismena a fost la un pas de...

Naomi Osaka, aproape de tragedie! Tenismena a fost la un pas de moarte

Osaka (22 ani), care va începe noul sezon săptămâna aceasta, cu ocazia turneului de la Brisbane (Australia), a declarat că incidentul a avut loc în timpul vacanţei pe care a petrecut-o în insulele Turks şi Caicos.

“Sora mea m-a convins să urc pe placă şi să vâslesc, dar apoi am fost luate de curent şi am fost la un pas de moarte”, a precizat Osaka într-un interviu acordat site-ului WTA.

Campioana niponă a explicat că s-a panicat în momentul în care a căzut în apă: “Acum mă gândesc la toţi rechinii din Caraibe şi am început să ţip la sora mea: dacă o să mor, tu eşti de vină! Va trebui să-i explici mamei cum am murit în Turks şi Caicos. După ce am revenit pe placă, ea s-a decis să-mi spună că a văzut un rechin, aşa că am început să ţip şi să plâng. Acum sunt bine, pentru că mă aflu aici. Însă în acel moment chiar m-am gândit că nu vreau să mor aşa”.

“Nu am mai făcut niciodată paddleboarding şi nu îmi place oceanul în acest fel. Aşa că data viitoare vom face paddleboarding în apropierea casei”

Naomi Osaka este favorita numărul 3 a turneului de la Brisbane, la care mai participă şi australianca Ashleigh Barty, liderul clasamentului WTA.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă