sursă foto: www.digisport.ro

sursă foto: www.digisport.ro

Narcis Răducan, noul director sportiv de la FCSB

Gigi Becali a declarat, vineri, că Narcis Răducan va fi directorul sportiv al FCSB, în locul lui Mihai Stoica.

Rl online 0 comentarii

"Da, l-am adus pe Narcis. E cu mine la palat acum. Ne consultăm în privinţa antrenorului. El îmi propune câteva nume. E posibil să aducem alt antrenor. O să las şi o perioadă de acomodare, ca Narcis să-l cunoască pe Vergil. Poate, după evaluare, Narcis va zice că Vergil e bun şi nu aducem al antrenor. Vom vedea", a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

La 7 august, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că directorul sportiv Mihai Stoica a luat decizia de a pleca de la echipă.

”Meme a plecat şi el. E prietenul meu, dar a plecat. Nu putem numi demisie. A zis că o perioadă vrea să se retragă. Vrea o perioadă de linişte, de relaxare. Nu mai stă pe bancă. El nu mai vrea. Nu se mai duce în cantonamente. I-am zis că vorbim peste o lună să îi dau primă de calificare în grupe. Nu se schimbă nimic între noi. Vrea o perioadă de linişte. E moment greu. Nu vine nimeni în locul lui”, a spus Becali.

În vârstă de 44 de ani, Răducan a mai ocupat funcţii de conducere, între altele, la cluburile Oţelul Galaţi, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş.

Comentarii

loading...