13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportNasri, dezvăluiri despre un fost antrenor: „Poți să faci orice și te...

Nasri, dezvăluiri despre un fost antrenor: „Poți să faci orice și te voi acoperi”

În sezonul 2016/2017, Nasri a avut o prestaţie excelentă la Sevilla FC, unde antrenorul argentinian era dispus să închidă ochii la escapadele lui din baruri şi cluburile de noapte, atât timp cât prestaţia lui din teren nu avea de suferit.

Mijlocaşul de 32 ani, şi-a reamintit de campania de la Sevilla şi de relaţia strânsă cu Sampaoli cu prilejul unui interviu realizat pe Instagram.

”Am avut o relaţie de prietenie cu Sampaoli, el mi-a fost mai mult prieten decât antrenor. Sampaoli mă plăcea aşa de mult încât mi-a spus: ”Vino la echipa mea, poţi să bei, să mergi în cluburi, să faci orice şi te voi acoperi. Tot ce îţi cer este să joci bine pe teren în weekend. De fapt, într-un weekend nu am putut să joc şi am vrut să merg acasă, să-mi văd familia, iar el s-a oferit să aibă grijă de casa mea şi de câinele meu”, a povestit Nasri, care a fost suspendat 19 luni, până în ianuarie 2019, din cauza încălcării codului antidoping.

Perioada de graţie a fostului internaţional francez s-a încheiat abrupt, după ce s-a aflat că a primit un tratament intravenos la o clinică din Los Angeles. În februarie 2018, el a primit o suspendare iniţială de şase luni pentru violarea codului antidoping, care a fost prelungită cu încă 12 luni în urma apelului făcut de Comisia de Etică a FIFA.

”Ce s-a întâmplat la Los Angeles mi-a ruinat sezonul. A fost o injecţie cu vitamine, care a fost legală pentru că aveam o prescripţie medicală, însă la clinică mi s-a injectat o cantitate mai mare decât mă aşteptam. Am fost distrus, pentru că mă gândeam că voi fi suspendat doi ani. Nu am mai vrut să joc după asta. I-am spus lui Sampaoli să renunţe la mine, dar el a vrut mereu să joc. Eram pierdut, eram neliniştit şi nervos din orice. Nu am arătat asta pe teren, dar fotbalul era încheiat pentru mine”, a adăugat Nasri, a cărui suspendare a expirat pe 31 decembrie 2018.

Cele mai citite

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...
Ultima oră
Pe aceeași temă