10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportNaționala de tineret întâlnește, astăzi, Ucraina. Avancronica partidei

Naționala de tineret întâlnește, astăzi, Ucraina. Avancronica partidei

Meciul cu Ucraina va avea loc la Ploieşti, iar partida cu Irlanda de Nord va avea loc la 14 octombrie, ora 20:30 , pe stadionul “Anghel Iordănescu” (Voluntari).

Ambele partide vor fi transmise în direct de PRO TV şi Radio România Actualităţi.

La şedinţa tehnică din această dimineaţă s-au stabilit culorile în care vor juca echipele diseară, astfel România va evolua în galben, iar Ucraina în albastru.

Foto: frf.ro

Partida din acestă seară va fi condusă de o brigadă din Polonia. La centru se va afla Bartosz Frankowski (foto). Acesta a arbitrat reprezentativa de seniori a României în 2015, într-un amical cu Bulgaria, încheiat la egalitate, 0-0, şi selecţionata U19, în noiembrie 2017, în victoria în faţa Greciei, 2-1. Centralul de 33 de ani va fi ajutat de Marcin Borkowski şi Jakub Winkler, iar cel de-al patrulea oficial va fi Tomasz Kwiatkowski.

Casele de bilete pentru meciul cu Ucraina vor fi deschise începând cu ora 12:00 până la ora de start a partidei – 20:30.

Pentru aceste două jocuri, selecţionerul Mirel Rădoi a convocat 22 de fotbalişti:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgovişte), Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj)

Fundaşi: Andrei Raţiu (Villarreal / Spania), Radu Boboc (Viitorul Constanţa), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore (ambii Dinamo), Alexandru Paşcanu (CFR Cluj), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaş)

Mijlocaşi: Tudor Băluţă (Brighton / Anglia), Marius Marin (Pisa / Italia), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanţa), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toţi FCSB), Mihai Neicuţescu (Dinamo), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova)

Atacanţi: George Ganea (Viitorul Constanţa), Adrian Petre (Esbjerg / Danemarca), Denis Drăguş (Standard Liege / Belgia)

În această campanie de calificare sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1998.

La EURO 2021, turneu final cu 16 participante găzduit de Ungaria şi Slovenia, se califică direct cele 9 câştigătoare de grupe şi cel mai bun loc doi. Celelalte 8 selecţionate de pe poziţiile secunde vor disputa un baraj în dublă manşă pentru a completa cele 4 locuri rămase.

Cele mai citite

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă