Naționala feminină de fotbal n-a mai plecat să joace în Croația

Naționala feminină de fotbal n-a mai plecat să joace în Croația

FRF a solicitat UEFA reprogramarea partidei dintre Croația și România din data de 1 decembrie după ce selecționata țării noastre n-a mai putut face deplasarea din cauza a două cazuri de infectare cu Covid-19.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Naţionala feminină nu a mai mers în Croaţia, deplasare programată în această dimineaţă, după ce au fost depistate două cazuri pozitive cu virusul SARS-CoV-2 în cadrul lotului. Este vorba despre un membru al staff-ului tehnic şi o jucătoare. Aceasta a fost testarea UEFA necesară partidei cu naţionala Croaţiei şi a treia din această acţiune a lotului. În plus, întreaga delegaţie a efectuat testarea rapidă la intrarea în cantonamenul de la Mogoşoaia.”, a anunțat duminică Federația Română de Fotbal.

Cele două persoane infectate cu Covid-19 au fost izolate iar Direcția de Sănătate Publică va deschide anchetă epidemiologică. FRF a solicitat UEFA reprogramarea meciului din data de 1 decembrie, partidă cu Croația ce contează pentru campania de calificare la Campionatul European de Fotbal Feminin din 2021. România ocupă acum locul 3 în grupa preliminară și nu mai are șanse să se califice la competiția europeană.

Comentarii

loading...