11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportNaţionala under 21 s-a reunit pentru meciurile cu Ucraina şi Irlanda de...

Naţionala under 21 s-a reunit pentru meciurile cu Ucraina şi Irlanda de Nord

La şedinţa de pregătire de duminică seara, selecţionerul Mirel Rădoi a avut la dispoziţie 12 jucători, ceilalţi zece fotbalişti convocaţi urmând să sosească în cantonament după ce vor evolua la echipele de club.

Antrenamentul a fost unul lejer, având în vedere că mai mulţi tricolori au evoluat ieri în campionat. Şedinţa de pregătire a durat puţin mai mult de o oră şi s-a bazat pe exerciţii tehnice, fără o mare risipă de effort, notează frf.ro.

Tricolorii vor întâlni Ucraina la 10 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, şi Irlanda de Nord la 14 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari. Ambele partide vor fi transmise în direct pe Pro TV şi Radio România Actualităţi.

Jucătorii convocaţi pentru cele două partide, conform News.ro:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgovişte), Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj)

Fundaşi: Andrei Raţiu (Villarreal / Spania), Radu Boboc (Viitorul Constanţa), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore (ambii Dinamo), Alexandru Paşcanu (CFR Cluj), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaş)

Mijlocaşi: Tudor Băluţă (Brighton / Anglia), Marius Marin (Pisa / Italia), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanţa), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toţi FCSB), Mihai Neicuţescu (Dinamo), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova)

Atacanţi: George Ganea (Viitorul Constanţa), Adrian Petre (Esbjerg / Danemarca), Denis Drăguş (Standard Liege / Belgia)

La Euro-2021, turneu final cu 16 participante găzduit de Ungaria şi Slovenia, se califică direct cele nouă câştigătoare de grupe şi cel mai bun loc doi. Celelalte opt selecţionate de pe poziţiile secunde vor disputa un baraj în dublă manşă pentru a completa cele patru locuri rămase.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă