13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportNBA 2020-2021 a ajuns în sferturile de finală! Oare cine va câștiga?

NBA 2020-2021 a ajuns în sferturile de finală! Oare cine va câștiga?

NBA este unul dintre cele mai urmărite campionate de baschet din lume, ajuns la cel de-al 75-lea sezon, iar în acest moment, cele mai puternice echipe se luptă pentru câștigarea competiției. În următoarele zile se va decide lista completă cu echipele care intră în sferturile de finală! Urmărește meciurile din următoarea perioadă, pentru a rămâne la curent cu cele mai noi rezultate!

Oare cine este favorita la titlu NBA din sezonul 2020-2021?

Pană în acest moment, Philadelphia 76ers și Atlanta Hawks sunt printre primele echipe care vor juca una împotriva alteia în sferturi. De asemenea, celelalte meciuri se vor purta între Brooklyn Nets și Milwaukee Bucks, iar Utah Jazz așteaptă să vadă care echipă i se va alătura în lupta pentru marele titlu. Dallas Mavericks și Los Angeles Clippers au jucat pe 05.06.2021, duminică, meciul decisiv care i-a propulsat pe Clippers direct în sferturile de finală, alături de Jazz. 

Meciul dintre Denver Nuggets și Portland Trail Blazers s-a finalizat cu victoria Nuggets, aceștia jucând mai departe contra echipei Phoenix Suns, pe data de 08.06.2021. Cea din urmă a eliminat, de altfel, echipa lui LeBron James, LA Lakers, într-un mod neașteptat, încă din primul tur al play-off-urilor.

În ceea ce privește câștigarea întregului turneu, specialiștii consideră că lupta se va da între Brooklyn Nets și Utah Jazz, cele două echipe având cele mai bune cote, de 2.60, respectiv 4.75. Pe locul trei s-ar afla Los Angeles Clippers, cu o cotă de 6.00, urmată de Miwaukee Bucks și Phoenix Suns, cu cote de 7.00, respectiv 10.00. Ultimele trei nume din topul actual sunt Philadelphia 76ers, cu o cotă de 15.00, Denver Nuggets, cu o cotă de 19.00 și Atlanta Hawks, cu o cotă de 21.00. Astfel, conform cotelor pentru pariuri la baschet, dacă îți dorești să mizezi pe o echipă, Brooklyn Nets are toate șansele să plece cu titlul acestui sezon acasă. Dacă ai o favorită la titlu, urmărește cotele constant și vezi care este evoluția acestora!

Așadar ești gata să îți susții echipa favorită? Nu uita să verifici constant cotele, pentru că acestea se pot schimba în funcție de evoluția jucătorilor și a meciurilor. Pariază responsabil și bucură-te de meciuri și de posibilele câștiguri!

Sursă foto: Shutterstock.com

Cele mai citite

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă