LIGA 1. „Il Luce” nu crede că arabii vor investi la Dinamo

LIGA 1. „Il Luce” nu crede că arabii vor investi la Dinamo

Negoiță: „Mircea Lucescu devine penibil”

Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a avut o reacție dură la adresa lui Mircea Lucescu, care a catalogat drept „fake news” informația că arabii vor să cumpere clubul.

Cătălin Mihai 0 comentarii

După ce în presă a apărut informația că Dinamo ar putea fi salvată de familia regală din Emiratele Arabe Unite, care este interesată de achiziția clubului din Ștefan cel Mare, Mircea Lucescu s-a declarat sceptic și a catalogat-o ca fiind „fake news”.

Prezent la primul meci amical disputat de Rapid în 2020, câștigat de giuleșteni cu 8-0, împotriva unei formații din Liga a 4-a, tehnicianul de 74 de ani a comentat pe tema vânzării clubului Dinamo. „Nu cred, e un fake news. Mulţi încearcă să-şi facă imagine, publicitate. Până nu văd ceva concret, eu nu cred. Ce spune Negoiţă nu este adevărat, pentru că sunt datorii de 7-8 milioane de euro”, a spus Mircea Lucescu.

Declarația lui „Il Luce” l-a înfuriat pe Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, care a răbufnit la adresa fostului antrenor de la Șahtior Donetk. „Nu știu dacă Mircea Lucescu a făcut ceva pentru Dinamo, la rivale se tot duce, par ciudate prezențele dânsului acolo”, a declarat Negoiță.

Patronul lui Dinamo a continuat tirada și i-a transmis lui Lucescu să se abțină, pentru a nu deveni penibil. „Dacă nu face mare lucru pentru Dinamo, să nu se facă de râs, că are o vârstă respectabilă. Să vorbească mai puțin, să nu mai dezinformeze, că e plin fotbalul românesc de dezinformatori. Mi-e teamă că devine penibil, așa că măcar să se abțină. Cei care nu fac nimic pentru Dinamo măcar să tacă!”, a spus „boss”-ul „câinilor”.

Zilele trecute, chiar șeicul Tahnoon Nimer, reprezentant al grupului din Abu Dhabi, a confirmat că există discuții pentru preluarea lui Dinamo, iar tranzacția ar putea să se realizeze curând. „Suntem pe cale să achiziționăm clubul Dinamo, din România. În acest moment, avem negocieri ale formei finale de contract”, a spus șeicul.

De-a lungul timpului, Negoiță a încercat să-l atragă pe Mircea Lucescu la Dinamo, în calitate de consilier personal sau de acționar, dar acesta din urmă e refuzat.

Comentarii

loading...