15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportNeymar, suspendat de UEFA, după un meci în care nu a jucat

Neymar, suspendat de UEFA, după un meci în care nu a jucat

Neymar nu a jucat în partida respectivă, dar i-a criticat dur pe arbitri pe reţelele de socializare după penaltiul primit de United pe final.

Alte sancţiuni decise de UEFA după meciuri din competiţiile intercluburi:

Dinamo Kiev – Chelsea, scor 0-5, din 14 martie, din manşa secundă a optimilor Ligii Europa: gazdele, amendate cu 60.000 de euro pentru folosirea de obiecte pirotehnice şi de lasere, aruncarea de obiecte, pătrunderea suporterilor pe teren, blocarea scărilor şi încălcarea regulamentului cu privire la regulament.

Bayern Munchen – Liverpool, scor 1-3, din 13 martie, din optimile Ligii Campionilor: amendă de 12.000 de euro pentru bavarezi pentru blocarea scărilor, avertisment pentru Bayern pentru încălcarea regulamentului cu privire la echipament.

Villarreal – Zenit, scor 2-1, din 14 martie, din optimile Ligii Europa: amendă de 10.000 de euro pentru oaspeţi pentru provocarea de daune de către suporteri.

Manchester City – Schalke 04, scor 7-0, din 12 martie, din optimile Ligii Campionilor: amendă de 5.000 de euro pentru oaspeţi pentru provocarea de daune de către suporteri.
 

 

Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă