7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportNicolo Zaniolo, operat cu succes la ligamente. Cât va lipsi vedeta Romei

Nicolo Zaniolo, operat cu succes la ligamente. Cât va lipsi vedeta Romei

“Zaniolo a beneficiat de o reconstrucţie a ligamentului său, precum şi de îngrijire la nivelul meniscului extern”, a precizat AS Roma într-un comunicat.

Dacă operaţia s-a derulat bine, aşa cum anunţă clubul italian, aflat în prezent pe locul al cincilea în Serie A, recuperarea după o astfel de accidentare poate dura între 4 şi 6 luni, astfel că sunt şanse foarte mici ca Zaniolo să facă parte din lotul Squadrei Azzurra la Campionatul European, care va debuta pe 12 iunie.

Nicolo Zaniolo s-a accidentat în cursul meciului pierdut de AS Roma, pe teren propriu, în faţa formaţiei Juventus Torino (1-2), duminică seara, în campionatul Italiei.

“Aştept cu nerăbdare să joc din nou. Forza Roma”, le-a transmis mijlocaşul fanilor săi, într-o postare pe contul său de Instagram.

Considerat o mare speranţă a fotbalului Italian, Nicolo Zaniolo s-a făcut remarcat în sezonul trecut, în tricoul lui AS Roma. El a marcat două goluri în cinci apariţii în tricoul selecţionatei Italiei, iar în acest sezon a disputat 23 de meciuri oficiale pentru AS Roma, înscriind de şase ori.

Cele mai citite

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă