10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportNiko Kovac, demis de la Bayern Munchen

Niko Kovac, demis de la Bayern Munchen

”Niko Kovac nu mai este antrenorul lui FC Bayern”, potrivit unui comunicat oficial, care a precizat că decizia a fost luată de preşedintele Uli Hoeness, mâna sa dreaptă Karl-Heinz Rummenigge, directorul sportiv Hasan Salihamidzic şi Niko Kovac însuşi.

”Până la noi ordine antrenorul secund Hans Flick va fi responsabil cu echipa şi va pregăti meciurile importante cu Olympiakos Pireu din Liga Campionilor, miercuri, şi contra Borussiei Dortmund, sâmbătă (în Bundesliga)”, a declarat preşedintele Consiliului Director al clubului, Karl-Heinz Rummenigge, citat de comunicat.

”Prestaţia echipei noastre în ultimele săptămâni şi rezultatele ei au arătat că era necesar să reacţionăm”, a explicat Rummenigge. ”Regretăm situaţia şi aş vrea să îi mulţumesc lui Niko Kovac în numele lui Bayern, pentru munca sa şi, în special, pentru dubla (Cupa şi campionatul Germaniei) din sezonul trecut”.

Directorul sportiv Hasan Salihamidzic a făcut apel la reacţia echipei în acest moment dificil: ”Aştept acum o atitudine pozitivă din partea jucătorilor noştri şi o dorinţă absolută de performanţă, pentru a ne atinge obiectivele la final de sezon”.

Bayern nu a câştigat în acest sezon decât cinci meciuri în primele zece etape din Bundesliga (18 puncte), având cel mai slab debut de sezon din ediţia 2010/2011.

Bavarezii nu mai primiseră cinci goluri într-un meci de campionat de zece ani (1-5 cu Wolfsburg, în aprilie 2009).

”Cred că este o decizie bună în acest moment pentru club”, a declarat la rândul său Kovac, care se afla în funcţie din vara anului 2018, când i-a succedat lui Jupp Heynckes.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă