Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nou record la aruncarea suliței

Nou record la aruncarea suliței

Atletul Alexandru Novac a stabilit un nou record naţional în proba de aruncare a suliţei, cu performanţa de 86,37 metri, în reuniunea internaţională de la Nembro (Italia), potrivit Federaţiei Române de Atletism.

Mariana Borloveanu 0 comentarii

Sportivul antrenat de Mihaela Melinte, care a ieşit învingător la Nembro, deţinea şi vechea performanţă, cu 82,90 m, din data de 20 mai 2017 (Piteşti).

Un record naţional de tineret a reuşit Robert Parge (antrenor Vasile Boboş), care a alergat în proba de la 400 m de la Guadalajara (Spania) în 45,84 (locul 4). În acelaşi meeting, Andreea Panţuroiu (antrenoare Mihaela Nicoară) a fost a doua la triplusalt, cu o săritură de 14,06 m.

Comentarii

loading...