Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Numele unui golgheter italian apare în scandalul meciurilor trucate

Numele unui golgheter italian apare în scandalul meciurilor trucate

Investigațiile despre meciurile trucate din Spania încep să scoată la iveală nume de fotbaliști faimoși care sunt bănuiți de implicarea în aranjamente. Cel mai recent nume apărut pe lista suspecților este cel al golgheterului italian Ciro Immobile.

Cătălin Mihai 0 comentarii

Coleg cu Ștefan Radu la Lazio, Immobile ar fi indirect implicat. În documentele intrate în posesia publicației spaniole Marca, o conversație înregistrată relevă faptul că Mattia Mariotti și Carlos Aranda (unul dintre capii rețelei) ar fi intermediari între protagoniștii ”afacerii” și jucători.

„Immobile, de la Lazio, joacă și cu el, de asemenea, e clientul lui...atacantul”, îi spunea italianul lui Aranda.

Conform presei din Spania, fostul fundaș al clubului Real Madrid, Raul Bravo (2001 – 2007) ar fi, alături de președintele celor de la Huesca, Augustin Lasaosa, cel care conducea această grupare. Alături de fostul ”galactic”, au mai fost arestați Borja Fernandez (38 de ani, retras din activitate), Carlos Aranda (38 de ani, retras din activitate), Samu Saiz (28 de ani, mijlocaș Getafe) şi Inigo Lopez (36 de ani, fundaș Depotivo la Coruna).

„Ciro Immobile se declară stupefiat de toate aceste dezvăluiri și exclude categoric orice implicare. Fotbalistul m-a împuternicit să acționez împotriva tuturor celor care îi pătează numele, imaginea și demnitatea profesional și a celor care răspândesc asemenea știri false și defăimătoare”, a declarat avocatul vârfului italian.

Comentarii

loading...