27.3 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

O nouă arenă în circuitul Ligii I. Academica revine la Clinceni

”Este un moment extraordinar. Aici ne simţim foarte bine. Suntem acasă. Fanii vor fi lângă noi. Inaugurăm stadionul cu un adversar cu nume. Sunt convins că va fi un spectacol frumos. Am aşteptat mult acest moment. Este altă competiţie, alt nivel, dar în Liga a II-a nu am pierdut pe stadionul nostru”, a declarat antrenorul Ilie Poenaru.

”Este o bucurie imensă pentru noi faptul că vom juca din nou pe terenul nostru! Aşteptăm cu nerăbdare partida contra Craiovei. Speram ca lumea să fie alături de noi şi împreună să reuşim să obţinem cele 3 punte. Sunt sigur că de acum înainte şi rezultatele vor fi altele în meciurile de pe teren propriu”, a spus, la rândul său, fundaşul Paul Pîrvulescu.

Academica a jucat până acum meciurile de pe teren propriu la Voluntari, respectiv Călăraşi, stadionul propriu fiind modernizat între timp.

Biletele pentru meciul de duminică vor fi disponibile online de joi seara, dar şi la stadion începând de vineri, de la ora 11:00. Un tichet la Tribuna I va costa 20 lei, cele la Tribuna a II-a vor avea preţul de 15 lei, iar la Peluza I preţul va fi de 10 lei.

Ultima oră
Pe aceeași temă