Oficialii sibieni au făcut anunțul! AFC Hermannstadt nu e de vânzare

Oficialii sibieni au făcut anunțul! AFC Hermannstadt nu e de vânzare

Conducerea clubului AFC Hermannstadt a dat publicităţii un comunicat de presă prin care anunţă că nu intenţionează să vândă gruparea sportivă şi că nu există probleme de ordin financiar, deşi fotbaliştii echipei sibiene nu au mai fost plătiţi de două luni.

Rl online 0 comentarii

"În urma unor articole apărute în presa centrală despre situaţia financiară a AFC Hermannstadt, conducerea FCH dezminte orice intenţie de vânzare a clubului! Subliniem: AFC Hermannstadt nu este de vânzare, nu este nici în criză! Din contră, clubul nostru este pe o linie de dezvoltare menită să formeze o echipă performantă la Sibiu. Vrem să creştem FCH din toate punctele de vedere, mai ales sportiv şi financiar. Tocmai de aceea se poartă discuţii cu potenţiali noi investitori, atât din ţară, cât şi din străinătate, care să creadă şi să aibă încredere în acest proiect. De asemenea, recunoaştem şi ne asumăm că există în prezent două luni restante de plată la jucătorii legitimaţi la echipă. Fiindcă ne asumăm asta, vom lua în scurt timp măsurile aferente. Săptămâna viitoare, până la următorul meci din Liga I, programat vineri, 8 noiembrie, ora 20:30, fotbaliştilor noştri li se va plăti unul dintre cele două salarii restante, urmând ca până în pauza competiţională de la mijlocul lunii noiembrie, să le fie virat şi celălalt salariu", se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial al clubului.

Sursa menţionată precizează că echipa pregătită de Eugen Neagoe ar urma să joace în curând meciurile de pe teren propriu la Sibiu: "Considerăm că eforturile noastre de a menţine AFC Hermannstadt pe prima scenă a fotbalului românesc nu ar trebui să treacă neobservate. Suntem nevoiţi să nu jucăm la Sibiu, în faţa fanilor noştri, pentru al doilea sezon consecutiv, iar acest lucru nu ne aduce nici un beneficiu financiar. Totodată, cheltuielile suportate sunt pe măsură. Nu trebuie trecut cu uşurinţă peste faptul că în acest moment se fac eforturi considerabile să putem reveni acasă până la sfârşitul acestei luni. Sperăm ca aceste ipoteze lansate în presă să nu facă uitat în spaţiul public rezultatul pozitiv obţinut de echipa noastră în derby-ul judeţului Sibiu (1-1 cu Gaz Metan, la Mediaş, n. red.). Avem tot respectul pentru suporterii AFC Hermannstadt, pe care îi asigurăm de continuitatea echipei!"

Comentarii

loading...