21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportPariuri sportive ALL-Inclusive

Pariuri sportive ALL-Inclusive

În România, pariurile sportive sunt din ce în ce mai populare, iar segmentul care se dezvoltă cel mai bine este reprezentat de acest Top case de pariuri online.

Un studiu arată că pariorii din România se orientează în număr cât mai mare către mediul online și asta deoarece au mult mai multe avantaje: pot paria biletul zilei de pe mobil, pot plasa pariuri 24 din 24, nu mai este nevoie de deplasare la agenție și stat la coadă, iar cel mai avantajos este că își pot plasa pariurile LIVE, în orice moment al meciurilor.

Cei mai profitabili pariori preferă un loc unde să aibă la încemână toate facilitățile de care au nevoie pentru a genera profit cât mai mare.

BETFAIR – singura bursă de pariuri sportive din România

Am aflat că în topul preferințelor pariorilor avansați și cu experiență mare este BETFAIR, deoarece le oferă un pachet de servicii ALL-Inclusive în materie de pariuri. Pentru cei care doresc să combine mai multe meciuri pe bilet, există secțiunea de Sportsbook unde pot profita de oferte clasice de pariere.

Însă câștigurile cele mai mari și cele mai simplu de obținut se înregistrează la bursa pariurilor sportive! Există foarte multe strategii Betfair Exchange cu ajutorul cărora se pot câștiga bani înainte ca meciul să înceapă. De asemenea, profitul poate apărea chiar și indiferent de rezultatul final al meciurilor.

Masterclass de pariuri sportive

În România a fost publicat în anul 2018 și primul masterclass de pariuri sportive, „Puterea Cotelor”, în care autorul Cătălin Mihalache, specialist Betfair Exchange, le explică începătorilor noțiunile de bază și principiile care stau la baza funcționării bursei de pariuri sportive. De asemenea, din masterclass, chiar și pariorii avansați pot afla cum să utilizeze 10 strategii de pariere dovedite a fi profitabile în urma rezultatelor obținute în teste.

Betfair este cea mai mare companie de pariuri sportive din întreaga lume. Fondată în anul 2000, Betfair a devenit rapid un adevărat loc de muncă pentru matematicieni și economiști care au dezvoltat softuri de pariere automată pentru Exchange. Din 2015 Betfair a fuzionat cu Paddy Power, iar consorțiul reprezintă cel mai mare grup la nivel mondial, cu cele mai mari volume din 2016 încoace.

Pariuri ALL-Inclusive

„În prezent, Betfair este singura companie licențiată în România care poate oferi jucătorilor un pachet complet de produse în ceea ce privește pariurile sportive. Niciun operator nu poate pune la dispoziție un produs precum Betfair Exchange, în care pariorii pot înregistra câștiguri oricât de mari, fără să se lovească de limitări pe cont. Betfair este singura bursă de pariuri sportive licențiată în România, o mină de aur pentru investitorii în pariuri sportive. De asemenea, Betfair pune la dispoziție și serviciul de Sportsbook, în care pariorii recreaționali pot plasa bilete formate mai multe meciuri„ a declarat Cătălin Mihalache.

Obține de aici GRATUIT masterclassul de pariuri sportive și învață cum poți câștiga cu Betfair!

Cele mai citite

Vin ploile și scad temperaturile! Prognoza meteo pe regiuni, până pe 28 aprilie

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza de specialitate, valabilă până pe 28 aprilie 2024. Astfel, în perioada următoare, vremea...

Percheziții la sediul UBER din Portugalia

Poliția portugheză și agenții fiscali au percheziționat marți sediul Uber Technologies din Lisabona, ca parte a unei investigații mai ample și a unor raiduri...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...
Ultima oră
Pe aceeași temă