Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parteneriat CSM Focşani - Viitorul Constanţa - Academia Hagi, pentru promovarea tinerilor fotbalişti

Parteneriat CSM Focşani - Viitorul Constanţa - Academia Hagi, pentru promovarea tinerilor fotbalişti

Juniorii CSM 2007 Focşani vor putea fi promovaţi în ţară şi străinătate în urma unui parteneriat încheiat, vineri, între clubul sportiv focşănean, Clubul Sportiv Academia de Fotbal Gheorghe Hagi şi Fotbal Club Viitorul Constanţa.

Florin Budescu 0 comentarii

"Am decis împreună cu conducerea tehnică, cu Gică Hagi şi cu cei de la Academie, să schimbăm sistemul de selecţie al jucătorilor şi să facem o serie de parteneriate cu academiile şi cluburile de juniori importante din România.

Unul dintre aceste cluburi este şi CSM Focşani 2007. Toţi jucătorii cu vârste între 10 şi 15 ani, care vom considera că fac faţă la nivelul de performanţă pe care clubul nostru îl are, vor merge la Constanţa.

De asemenea, avem un parteneriat şi la nivel de antrenori, astfel încât antrenorii de la CSM Focşani 2007 să îşi însuşească aceeaşi filosofie pe care o are clubul nostru şi care a dat rezultate, iar jucătorii care vor veni de la Focşani către Constanţa să aibă deja însuşită această filosofie fotbalistică", a declarat preşedintele clubului Viitorul Constanţa, fotbalistul Gheorghe Popescu, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, parteneriatul semnat este avantajos pentru ambele părţi, putând aduce beneficii financiare şi clubului focşănean în momentul în care sportivii legitimaţi aici vor încheia contracte în străinătate.

"Este un parteneriat benefic de ambele părţi, deoarece CSM Focşani 2007 poate beneficia în urma acestor cesiuni de jucători către noi şi de avantaje financiare, în momentul în care respectivul jucător face performanţă în afara ţării. Împreună cu Steaua, suntem probabil clubul care exportă cei mai mulţi jucători la nivel european", a spus Popescu.

Până în prezent, Viitorul Constanţa şi Academia Hagi au încheiat astfel de parteneriate cu alte patru cluburi din ţară şi speră ca până la finele anului numărul acestor contracte să ajungă la zece.

Contractul de parteneriat a fost semnat la sediul primăriei Focşani, între reprezentanţii CSM Focşani, preşedintele clubului Viitorul Constanţa, Gheorghe Popescu, reprezentantul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi , fotbalistul Zoltan Martin Iaşko şi primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă.

Comentarii

loading...