12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportPartida CFR Cluj - ȚSKA Sofia, condusă la centru de o brigadă...

Partida CFR Cluj – ȚSKA Sofia, condusă la centru de o brigadă din Turcia

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Mustafa Eyisoy şi Cevdet Komurcuoglu, iar al patrulea oficial va fi Koray Gencerler.

Halil Umut Meler (34 ani), arbitru FIFA din 2017, a arbitrat meciul câştigat cu 4-1 de naţionala României pe teren propriu în faţa echipei Insulelor Feroe, pe 26 martie 2019, în preliminariile EURO 2020.

Meler a condus un meci jucat de ŢSKA în turul al treilea preliminar al Europa League, 1-2 cu FC Copenhaga, în deplasare, pe 16 august 2018.

Partida dintre CFR şi ŢSKA va avea loc joi 22 octombrie, de la ora 19:55, pe Stadionul Naţional ”Vasil Levski” din Sofia, în Grupa A a competiţiei, din care mai fac parte Young Boys Berna şi AS Roma.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă