Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Antrenorii Norvegiei își varsă frustrările la adresa picilor din tribune

Antrenorii Norvegiei își varsă frustrările la adresa picilor din tribune

„Pescarii” din Norvegia continuă bătaia de joc la adresa copiilor de pe Arena Națională

Antrenorul secund al Norvegiei, Per Joar Hansen, a catalogat drept o parodie prezenţa copiilor în tribunele Arenei Naţionale. Declarațiile sale vin în completarea celor făcute de principalul Lars Lagerback, care aproape că i-a făcut huligani pe prichindeii prezenți la meci.

Cătălin Mihai 0 comentarii

Radicalul mare antrenor secund norvegian, Per Joar Hansen, a cărui cea mai mare performanță în sportul rege este aceea de a fi lustruit banca conaționalilor de la Rosenborg, a continuat seria declarațiilor jignitoare (pornită de Lars Lagerback) la adresa celor 30.000 de copii veniți din toate colțurile României pentru a-și încuraja jucătorii favoriți.

"Este o glumă a UEFA. Nu înţeleg cum este posibil să laşi atât de mulţi spectatori, şi adulţi, şi copii, la un meci la care trebuie să dai o pedeapsă. Copiii au fost instruiţi să facă zgomot cât mai mult. Li se transmitea de la megafoane ce să scandeze. Totul a  devenit o parodie", a declarat secundul norvegian "Perry" Hansen.

"Au pus copii şi adulţi în tribune. Este o sancţiune zero! Este o mare glumă. Este uimitor că au putut face aşa ceva, că li s-a permis. Asta nu e o pedeapsă. Este o bătaie de joc la adresa a ceea ce se întâmplă tot timpul în fotbal. Singurul lucru care ar ajuta ar fi să suspenzi echipele ţărilor care fac aşa ceva. Să nu le laşi să joace meciuri pentru un număr X de ani", a continuat acesta.

În schimb, Joshua King a fost mai rezervat în declaraţii cu privire la prezenţa copiilor pe Arena Naţională: "Bineînţeles, este mult mai interesant să joci cu oameni în tribune. Au fost mulţi copii şi au fost destul de activi. Când spui ceva rasist şi eşti pedepsit, ar trebui să respecţi acea pedeapsă. Dar nu mă plâng că li s-a permis să aibă 30.000 de copii în tribune", a spus King.

România a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia. La această partidă au asistat 29.854 de copii şi însoţitori ai acestora.

Comentarii

loading...