Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Petrolul, fără antrenor. Flavius Stoican și-a prezentat demisia

Petrolul, fără antrenor. Flavius Stoican și-a prezentat demisia

Antrenorul Flavius Stoican a demisionat de la "cârma" echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, a anunţat, miercuri, gruparea de ligă secundă pe site-ul său oficial.

Rl online 0 comentarii

''Odată cu prezentarea raportului tehnic, domnul Flavius Stoican a solicitat conducerii clubului şi Partenerului Finanţator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligaţii financiare. Pe deplin conştient de parcursul oscilant al echipei şi totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eşalon, domnul Flavius Stoican a înţeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei'', se arată în comunicat.

Stoican fusese instalat ca antrenor la Petrolul înaintea acestui sezon.

Preşedintele clubului, Marius Stan, a fost mandatat ca până la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor din data de 14 decembrie ''să identifice şi să propună'' un nou antrenor principal, precum şi o strategie care să asigure atingerea obiectivului propus.

După 21 de etape disputate în Liga a II-a, Petrolul ocupă locul 8 în clasament, cu 31 de puncte, la patru puncte de locul al treilea (FC Rapid), care duce la barajul pentru promovarea în Liga I.

Comentarii

loading...