10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportPleacă Edi Iordănescu, vine Marius Șumudică. Ce a anunțat recent campioana României...

Pleacă Edi Iordănescu, vine Marius Șumudică. Ce a anunțat recent campioana României CFR Cluj

Anunțul vine după ce, cu câteva ore înainte, fusese făcută publică despărțirea de Edward Iordănescu.

„Ambițiile clubului CFR 1907 Cluj și dorința antrenorului Marius Șumudică de a pregăti o echipă de top, cu pretenții pe măsură, se intersectează într-un punct comun, sub forma semnării unui contract.”, scriu ardelenii pe site-ul oficial.

„Cu o vastă experiență pe banca tehnică, atât în fotbalul românesc, cât și peste hotare, Șumi vine în Gruia să continue parcursul respectabil din ultimii ani al echipei noastre. Bifând performanțe notabile în carieră, clubul are toată încrederea în profesionalismul lui Marius Șumudică în privința atingerii obiectivelor comune.”, mai spun oficialii din Gruia.

Edi Iordănescu anunțase și el despărțirea

Antrenorul Edward Iordănescu și clubul CFR 1907 Cluj au ajuns la un acord privind încetarea colaborării, după ce contractul scadent al tehnicianului nu a mai fost prelungit.”, scriu ardelenii pe site-ul oficial.

„În perioada petrecută la clubul nostru, Edi Iordănescu a condus echipa spre un nou titlu de campioană (2020-21), reușind de asemenea să cucerească Supercupa României aferentă sezonului trecut (2020). Performanțele obținute vor rămâne întipărite în istoria CFR-istă, îi suntem recunoscători pe această cale pentru parcursul lăudabil!”, au scris clujenii în anunț.

Cu câteva ore înainte, Edward Iordănescu a făcut și el anunțul, adăugând câteva detalii.

„Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile și doresc să mulțumesc din suflet echipei, băieții au fost speciali și mă bucur că am reușit această performanță extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum sa nu te atașezi.

Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulțumesc președintelui care a crezut necondiționat în mine și a fost mereu un factor major de echilibru. Patronului care știu ce eforturi face pentru ca echipa și cât suflet pune și întregii conduceri. Mulțumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc și pentru dragostea lor pentru echipa și nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical și tuturor celor implicați în activitatea zilnică a echipei! Sunt mândru că am reprezentat Clujul și clujenii!

Hai CFR, Campioana Romaniei!”

În finalul declarației sale de pe facebook Iordănescu a mai scris: „Nu am venit pentru bani la CFR și nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte și nu știu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment și prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viată, chiar dacă există o dorință comună, există riscul să nu găsești calea comună.”

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă