15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportPliskova înaintea meciului cu Halep: Ne-am antrenat împreună şi atunci am câştigat

Pliskova înaintea meciului cu Halep: Ne-am antrenat împreună şi atunci am câştigat

Pliskova a spus că ea şi Halep s-au antrenat împreună înainte de startul turneului. “Cred că a fost 6-0 pentru mine la antrenament”, a precizat ea.

“Cred că şi ea a avut meciuri grele, aşa că voi avea o şansă în faţa ei. Jocul meu este din ce în ce mai bun. Cred că va fi un meci bun. De fiecare dată când joc, simt că am şansa să câştig. Bineînţeles, bilanţul întâlnirilor directe nu este perfect pentru mine, dar există mereu o şansă”, a declarat Karolina Pliskova.

Meciul Simona Halep – Karolina Pliskova, contând pentru semifinalele Miami Open, va avea loc noaptea viitoare, nu înainte de ora 03.00.

Simona Halep şi Karolina Pliskova au mai fost adversare de nouă ori, iar românca a câştigat şapte din aceste confruntări. Ultima dată, cele două sportive s-au întâlnit în Cupa Federaţiei, când câştigătoare a fost Halep.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în turul al treilea la competiţia din Florida, când a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 3-6, 6-2, 6-3. Jucătoarea română a obţinut cel mai bun rezultat la Miami în 2015, când a fost eliminată în semifinale de Serena Williams.

Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă