20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportPolitehnica Iași s-a despărțit de antrenorul Daniel Pancu

Politehnica Iași s-a despărțit de antrenorul Daniel Pancu

„În această dimineaţă, contractul antrenorul Daniel Pancu a fost reziliat pe cale amiabilă. Îi dorim multe realizări antrenorului Daniel Pancu, cel puţin pe măsura performanţelor înregistrate ca fotbalist, cel mai talentat jucător crescut în Copou de-a lungul timpului”, se menţionează pe site-ul citat.

Preşedintele clubului CSM Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a declarat că Daniel Pancu a avut şi „foarte mult ghinion” în cele şase luni petrecute la conducerea echipei.

„Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viaţa antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele şase luni, că are nenumărate calităţi care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut şi foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră şi sper să revină cândva în Copou şi să realizeze lucruri măreţe în oraşul în care s-a format ca fotbalist”, a spus Paraschiv.

La rândul său, Daniel Pancu a afirmat: „Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorinţa de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înşir motivele şi cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să ştiţi că am făcut tot ce a depins de mine să reuşim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli şi sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret şi faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieşeni în tribunele Stadionului ‘Emil Alexandrescu’. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club şi de oamenii deosebiţi cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iaşi!”

Pancu a fost instalat la conducerea formaţiei CSM Poli Iaşi la 12 august 2020, el înlocuindu-l la momentul respectiv pe Mircea Rednic. Anterior, Daniel Pancu mai condusese doar formaţia Rapid Bucureşti.

 

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...
Ultima oră
Pe aceeași temă