Portugalia și Franța se desprind în fruntea clasamentului în grupa de foc de la EURO 2020!

Portugalia și Franța se desprind în fruntea clasamentului în grupa de foc de la EURO 2020!

Cea de-a cincea zi a turneului final, EURO 2020, a adus și primele meciuri din cea mai dificilă grupă: Ungaria, Franța, Portugalia și Germania sunt echipele care luptă pentru supremație și calificare în următoarea etapă în grupa F.

Rl online 0 comentarii

Ziua a fost deschisă de meciul în care campioana europeană en titre, Portugalia, a reușit să învingă Ungaria cu 3-0. Deși scorul a fost unul categoric, acesta a fost conturat spre finalul meciului, în minutul 80 fiind încă 0-0. După o reușită norocoasă, rezultată din devierea șutului lui Guerreiro, Cristiano Ronaldo a continuat să scrie istorie și a marcat o dublă, unul dintre goluri fiind din penalty. 


Seara a continuat cu duelul ultimelor două campioane mondiale, Franța și Germania. Autogolul din minutul 20, marcat de Hummels, a făcut ca Franța să pornească turneul cu 3 puncte, în ciuda faptului că Germania a fost echipa care a dominat meciul, conform cifrelor finale, cu o posesie de peste 60% și cu 5 cornere obținute. 


Portugalia și Franța și-au luat avans în fruntea clasamentului, având încrederea că o nouă victorie în următorul meci le-ar putea aduce și calificarea în următoarea etapă, înaintea întâlnirii directe. 

 

Astăzi începe cea de-a doua etapă a grupelor!


Începând de astăzi, emoțiile cresc pentru jucători deoarece începe cea de-a doua etapă. Orice înfrângerea poate fi echivalentă cu trimiterea acasă, iar orice victorie poate însemna pasul decisiv spre calificare. De la ora 16:00, Finlanda întâlnește Rusia, într-un meci din grupa B. Seara, grupa A intră în acțiune: de la ora 19:00, Turcia va lupta contra Țării Galilor, iar de la 22:00, Italia caută a doua victorie la EURO, împotriva Elveției. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...