Premier League: Manchester United, ținută în șah de "lupi"

Premier League: Manchester United, ținută în șah de "lupi"

Echipa Manchester United a terminat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Wolverhampton Wanderers, în ultimul meci al etapei a doua a campionatului de fotbal al Angliei.

Rl online 0 comentarii

Oaspeţii au deschis scorul în prima repriză a întâlnirii de pe Molineux Stadium prin Anthony Martial (27), francezul înscriind cu această ocazie al 50-lea său gol în tricoul lui Manchester United. "Lupii" au restabilit egalitatea în repriza secundă, prin Ruben Neves (55).

Elevii antrenorului Ole-Gunnar Solskjaer puteau pleca cu toate cele trei puncte de la Wolverhampton, dacă mijlocaşul francez Paul Pogba reuşea să transforme lovitura de la 11 m acordată după un fault comis chiar asupra sa. Pogba a insistat să execute chiar el penalty-ul acordat de arbitru în minutul 68, însă mingea şutată de campionul mondial a fost respinsă de portarul Rui Patricio.

După victoria categorică din prima etapă, împotriva rivalei Chelsea Londra (4-0), Manchester United nu a reuşit să confirme startul bun de sezon în meciul de luni, iar acum ocupă locul al patrulea în clasament, la două puncte distanţă de primele două clasate, FC Liverpool şi Arsenal Londra.

Comentarii

loading...