Preşedintele de onoare al FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, își anunță retragerea

Preşedintele de onoare al FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, își anunță retragerea

Preşedintele de onoare al FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, şi-a anunţat, luni, retragerea din conducerea clubului de fotbal din Liga I.

Rl online 0 comentarii

Şfaiţer, care este considerat fondatorul FC Botoşani, a declarat, într-o conferinţă de presă, că a decis să facă un pas în spate. El nu a oferit detalii despre motivele care l-au determinat să părăsească gruparea botoşăneană, însă a lăsat să se înţeleagă că în ultimul an a avut ''divergenţe de opinii'' cu principalul finanţator al clubului, Valeriu Iftime.

"Vis-a-vis de Valeriu (n.r. - Valeriu Iftime) şi asociaţii lui, au fost divergenţe de opinii. N-am mai fost pe aceeaşi lungime de undă în ultimul timp, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu au funcţionat şi am stabilit să fac pasul în spate", a afirmat Şfaiţer.

El a precizat că nu va accepta să preia conducerea executivă a niciunui alt club din Liga 1, cu toate că a recunoscut că, la un moment dat, a fost dorit de Dinamo Bucureşti.

Tot luni şi-a anunţat despărţirea de FC Botoşani şi directorul sportiv, fostul arbitru internaţional Anton Heleşteanu, al cărui contract cu clubul botoşănean a expirat. Acesta a precizat, într-o conferinţă de presă, că a ajuns ''la un capăt de drum'' şi îşi doreşte o nouă provocare.

Comentarii

loading...