Președintele FIFA, dezamăgit de absența spectatorilor la meciul celor două Corei

Președintele FIFA, dezamăgit de absența spectatorilor la meciul celor două Corei

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, care a participat marţi la Phenian la meciul dintre Coreea de Nord şi Coreea de Sud, s-a declarat ''dezamăgit'' de absenţa publicului de pe stadion.

Rl online 0 comentarii

Meciul, contând pentru preliminariile CM 2022, care s-a încheiat cu o remiză albă, nu a fost transmis la televizor şi s-a disputat cu porţile închise pe stadionul Kim Ir Sen.

''Aş fi vrut să văd un stadion plin la acest meci istoric, dar am fost dezamăgit să văd că nu există spectatori în tribune. Am fost surprins de acest lucru dar şi de altele, cum ar fi lipsa televizării şi probleme cu vizele pentru jurnalişti. Pentru noi, libertatea presei, libertatea de exprimare sunt esenţiale dar, pe de altă parte, ar fi naiv să credem că putem schimba lumea într-o clipă", a spus Infantino, într-un comunicat al FIFA.

Echipa Coreei de Sud nu a putut fi însoţită decât de selecţioner şi de membri ai staffului. Înainte de a pleca spre Phenian, sud-coreenii au fost obligaţi să-şi lase telefoanele mobile la ambasada lor din China. 

Comentarii

loading...