14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportProfesioniștii au dezvăluit: Așa câștigi biletul zilei în 2019

Profesioniștii au dezvăluit: Așa câștigi biletul zilei în 2019

Biletul zilei este fără îndoială punctul central din cotidianul pasionaților de pariuri sportive de la noi din țară. Românii speră să dea lovitura peste noapte și de aceea, nu de puține ori vedem pe biletul zilei zeci de selecții adăugate și cote, care mai de care mai spectaculoase. Biletul zilei se joacă pe fotbal, tenis, baschet, handbal, volei și așa mai departe, însă de multe ori pariorii se lăcomesc și adaugă pe bilet pronosticuri fără să fie specializați într-un anumit sector. Pentru a le veni în ajutor pasionaților de adrenalină care vor să-și îmbunătățească performanțele, ne-am gândit să vă prezentăm câteva dintre cele mai importante lucruri pe care trebui să le știe orice parior iscusit.

Limitează numărul selecțiilor de pe bilet. Indiferent de cât de mici sunt cotele pronosticurilor alese, cu cât adaugi mai multe ponturi pe bilet, cu atât șansele tale de reușită scad. Două dintre motivele cele mai la îndemână ar fi că fiecare pronostic reprezintă un nou risc de a da peste o surpriză și totodată că fiecare selecție suplimentară pe bilet înseamnă o cotă totală mai puțin valoroasă decât ar trebui să fie în realitate. Casele de pariuri opresc un comision la fiecare cotă, așa că dacă joci pariuri individuale, cum fac profesioniștii, ești cel mai câștigat, însă dacă vrei să joci biletul zilei ar fi indicat să nu adaugi mai mult de 4-5 pronosticuri pe bilet.

Pariază doar pe partidele la care ai un motiv real să pariezi. Nu deschide pagina cu cotele pentru un meci pentru a căuta un pariu de jucat, ci invers, analizează partidele și acolo unde ai motive clare să pariezi, joacă pontul cel mai probabil. Atunci când joci biletul zilei nu-ți permiți să pierzi cu nici o selecție pentru că altfel ai pierdut tot biletul, așa că axează-te pe pronosticuri cu o probabilitate destul de ridicată de reușită.

Nu te lăsa influențat de rezultatele recente. Aici nu este vorba despre rezultatele echipelor sau sportivilor implicați într-o dispută, ci de rezultatele tale, ca parior. Dacă prinzi o serie bună vei avea prea multă încredere în flerul tău și vei lua decizii cu prea mare ușurință, iar dacă ai prins o serie negativă ai tendința de a-ți arunca la gunoi strategia și de a juca la recuperare. În ambele situații, încrederea (prea multă sau prea puțină) te va trage în jos dacă nu știi să o gestionezi. Așadar, încearcă să-ți lași emoțiile deoparte atunci când analizezi pariurile pentru biletul zilei și gândește-te numai la ce ai de făcut azi.

Nu te lăsa ghidat de către cote. Dacă pariezi după cote nu vei putea surprinde niciodată casele de pariuri și nu vei putea anticipa surprizele. Tocmai de aceea este bine să urmărești analizele și predicțiile altor pariori consacrați pentru a te asigura că nu-ți lipsește nici o informație cheie înainte de a investi vreun ban. În același timp, nu ai face rău dacă ai arunca o privire peste biletu zilei de pe PariuriX, pentru a vedea cum realizează specialiștii astfel de bilete și pentru a învață ce ai de făcut.

Nu copia ponturile altora. Una este să analizezi analizele altor parior și să-ți extragi anumite informații și alta este să copiezi ponturi orbește. Probleme este că, dacă nu tu ești cel care alege predicțiile jucate, nu vei putea niciodată să-ți îmbunătățești metoda și nici să depinzi de propriile forțe. Practic, dacă nu ai suficient timp liber pentru a analiza cum se cuvine meciurile, pariază pe mai puține evenimente și eventual mai rar. O altă idee este să analizezi partidele cu câteva zile în avans și pe bucăți, dacă chiar stai prost cu timpul.

Nimeni nu-ți poate garanta câștigul la pariuri sportive, însă dacă urmezi aceste sfaturi vei avea șanse mari de a obține rezultate mai bune!

 

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă