17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportProteste ale suporterilor echipei Dinamo după demiterea lui Mircea Rednic

Proteste ale suporterilor echipei Dinamo după demiterea lui Mircea Rednic

Grupul de suporteri a aprins mai multe torţe, creând o atmosferă incendiară în faţa hotelului. La un moment dat, una dintre torţe a declanşat un incendiu minor, stins de angajaţii hotelului.

Fanii au scandat injurii la adresa patronului clubului, Ionuţ Negoiţă, fiind nemulţumiţi de schimbarea antrenorului Mircea Rednic cu Eurgen Neagoe şi de situaţia financiară dificilă pe care o traversează echipa.

“Dinamo, Dinamo suntem noi”, “Plecaţi cu toţii, lăsaţi-ne, Dinamo nu e o afacere”, “Noi am avut vise mari, distruse de mercenari” şi “Mircea Rednic, ole”, au fost alte lozinci scandate de suporterii echipei Dinamo.

Suporterii dinamovişti au pus în faţa hotelului RIN şi o cruce inscripţionată cu numele patronului Ionuţ Negoiţă şi o coroană de flori.

Antrenorul Mircea Rednic a afirmat luni că nu a întrerupt contractul cu FC Dinamo pe cale amiabilă, aşa cum se anunţase pe site-ul oficial al clubului, ci i s-a transmis prin intermediul preşedintelui clubului de către acţionarul Ionuţ Negoiţă că înţelegerea a fost ruptă.

În locul lui Rednic a fost numit antrenor principal Eugen Neagoe, care urmează să fie prezentat oficial miercuri, la baza de antrenament de la Săftica.

Cele mai citite

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă