Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: PeluzaCatalinHildan

Foto: PeluzaCatalinHildan

Proteste ale suporterilor echipei Dinamo după demiterea lui Mircea Rednic

Mai multe zeci de suporteri ai echipei de fotbal Dinamo au protestat marţi noaptea în faţa sediului clubului care se află în incinta Hotelului RIN din Bucureşti, faţă de schimbările făcute de patronul Ionuţ Negoiţă în ultima perioadă.

Rl online 0 comentarii

Grupul de suporteri a aprins mai multe torţe, creând o atmosferă incendiară în faţa hotelului. La un moment dat, una dintre torţe a declanşat un incendiu minor, stins de angajaţii hotelului.

Fanii au scandat injurii la adresa patronului clubului, Ionuţ Negoiţă, fiind nemulţumiţi de schimbarea antrenorului Mircea Rednic cu Eurgen Neagoe şi de situaţia financiară dificilă pe care o traversează echipa.

"Dinamo, Dinamo suntem noi", "Plecaţi cu toţii, lăsaţi-ne, Dinamo nu e o afacere", "Noi am avut vise mari, distruse de mercenari" şi "Mircea Rednic, ole", au fost alte lozinci scandate de suporterii echipei Dinamo.

Suporterii dinamovişti au pus în faţa hotelului RIN şi o cruce inscripţionată cu numele patronului Ionuţ Negoiţă şi o coroană de flori.

Antrenorul Mircea Rednic a afirmat luni că nu a întrerupt contractul cu FC Dinamo pe cale amiabilă, aşa cum se anunţase pe site-ul oficial al clubului, ci i s-a transmis prin intermediul preşedintelui clubului de către acţionarul Ionuţ Negoiţă că înţelegerea a fost ruptă.

În locul lui Rednic a fost numit antrenor principal Eugen Neagoe, care urmează să fie prezentat oficial miercuri, la baza de antrenament de la Săftica.

Citește totul despre:

#dinamo #suporter #rednic

Comentarii

loading...